Behöver du matjord?

Behöver du matjord?

Efter att ha gjort omfattande markarbeten i trädgården så behövde vi fylla på med matjord och vi fann ett företag som säljer matjord i Steungsund och på Tjörn. De hade även en hel del andra produkter som vi fick intresse för och köpte. De säljer bland annat jord, sand, grus och sten i olika storlekar och former.

Det var mycket enkelt att beställa via deras hemsida och leveransen kom snabbt. Matjorden var av hög kvalitet och vi är mycket nöjda med vårt köp. Vi rekommenderar verkligen detta företag om du behöver matjord eller andra produkter för din trädgård. Vad är det då man har matjord till? Tja, det kan vara alltifrån gräsmattor, rabatter, träd och buskar till köksträdgårdar. Man kan även ha det för att plantera om växter där. Det finns olika typer av jord beroende på vad man ska plantera. Man kan ha en blandning av torv och humus, grus och sand eller bara enbart matjord.

Om du inte vill/kan göra jobbet själv finns det många företag som kan hjälpa dig med att skapa din drömträdgård. Dessa företag tar hand om allt från planering till slutlig utförande och vi rekommenderar verkligen deras tjänster! Men det kommer jag skriva om i ett senare inlägg för det är någonting som egentligen inte har med det här inläggets tema att göra. Hur som helst så hoppas jag att ni alla tyckte att detta inlägg var både spännande och intressant och kommentara det gärna nedan:

Kommentar från Lisa:

Tack för tipset! Jag har precis flyttat till en ny lägenhet på markplan och ska snart börja planera min uteplats. Det ska bli kul att få den färdig! 🙂

Kommentar från Anna:

Ja, det är alltid kul att få en fin uteplats! Jag har också nyligen flyttat och ska snart börja planera min. Tjing, tjing!!!!

Kommentarer är stängda.