Besökte en gårdsbutik

Besökte en gårdsbutik

Hej där bloggen! Jag har glömt av hela dagen att det faktiskt är fredag idag, det är inte lätt att hålla koll på dagarna när man är på semester. Det är min sista vecka på semestern och sen är jag åter i arbete, blandade känslor så klart och det gäller att ta vara på de här sista dagarna nu. Härom dagen var vi på en gårdsbutik i Kalmar, vilket var en härlig upplevelse. Hemma i storstan är finns det inte ens en gårdsbutik så det är alltid skönt när man får komma bort lite från citylivet och upptäcka små smultronställen som exempelvis en gårdsbutik. Jag är ju dessutom uppvuxen i en liten ort utanför Kalmar så känner jag mig rätt bekväm här ute. Sen är det klart att det blir en omställning även för mig, femton år i vår huvudstad har satt sina spår om man säger så. Vi har varit hos mina föräldrar i snart en vecka och det har känts härligt att få komma hem lite. Mina föräldrar bor dock inte kvar ute på landet där jag växte upp utan de har flyttat in till Kalmar nu och bor i ett hus bara någon kilometer utan för centrum, så det är inte bara jag som har blivit en stadsbo. Det var av dock som vi fick tipset om att åka till en gårdsbutik. Är det något mina föräldrar kan så är det alla byar runtomkring Kalmar och Oskarshamn, så de har varit lite av våra guider nu under semestern. Nu sitter jag faktiskt ute i solen på altanen och bara har det gött. De andra är nere vid vattnet och tar sig ett dopp, men jag är en alldeles för stor badkruka för att bada så jag fick stanna hemma och vakta huset istället. Ha en fantastiskt fin dag och en trevlig helg!  


Kommentarer är stängda.