Catering till vår trädgårdsfest

Catering till vår trädgårdsfest

Hejsan på er

Nu på semestern tänkte vi ställa till med lite sommarfest här hemma, ett mysigt trädgårdsparty och till det har jag nu bokat catering från ett företag i Mjölby. Jag vet att vi anlitade de för catering till en personalfest i höstas och det var så gott och alla var så nöjda så de kontaktade jag nu igen. Den här gången blir det ju inte för lika många personer men det ska ändå bli skönt att slippa laga maten själv.

Anledningen till att vi ska anordna en liten fest är för att vi firar vår första bröllopsdag och för att det bara är så himla härligt att det är sommar. Vi ska bara bjuda hem våra närmaste vänner så det blir ingen stor fest, men jag lägger hellre tid på att njuta av kvällen än att vara helt slut för att jag stått och förberett mat hela dagen. Så vi får en liten buffé levererad till oss ett par timmar innan gästerna kommer så det kommer bli toppen. Det är ju ändå lite andra saker man vill förbereda så då är det skönt att just den biten är löst.

Vi ska ha lite olika lekar tänkte vi så det har jag redan börjat panera och fixa med och se att vi har de olika sakerna som jag vill vi ska ha. Jag gillar att vara ute i god tid och inte stressa i sista minuten. Ibland kanske jag skulle kunna slappna av lite mer och inte planera så mycket och lita på att det blir bra ändå, men sån har jag nog alltid varit så det är svårt att låta bli. Jag var väldigt organiserad och strukturerad även när vi planerade vårt bröllop, men jag tror jag lyckades låta bli att förvandlas till en galen brud för jag hade roligt och njöt hela tiden. Hoppas ni har en fin eftermiddag kära ni!


Kommentarer är stängda.