Ett idylliskt resmål

Ett idylliskt resmål

Hej och välkommen! Jag blir glad av att se att ni är så pass många som läser min blogg nu, det är helt klart alla ni som gör mig motiverad till att fortsätta skriva inlägg. Något som jag vet att ni tycker om och som jag inte har skrivit på ett tag är ett rekommendationsinlägg, det kommer bli en rekommendation av ett hotell på Tjörn vid namn Pilane Bed & Breakfast.

Nu när jag skriver det här inlägget är det mitt i sommaren, vilket innebär semestertider. Därför kommer det här inlägget passa helt perfekt in i tiden. Ännu är pandemin inte över och det innebär att man inte bör resa på icke-nödvändiga resor, då framför allt utomlands. Det leder till att det blir många resor inom Sverige i år igen, så kallad hemester. Nu kommer därför ett tips till er som tänker resa inom Sverige, åk till Tjörn.

Tjörn är en mysig och idyllisk ö på västkusten, i höjd med Stenungsund. På Tjörn finns det en hel del att göra, bland annat kan man besöka Skärhamn, Rönnäng och Klädesholmen. Man kan även gå på Sillmuseet-Sillens hus, Nordiska akvarellmuseet och Skulptur i Pilane. Det finns också många fina badplatser att besöka om man är sugen på att bada. Som ni märker finns det en hel del att göra när man besöker Tjörn. Det är ett bra resmål för alla, små som stora, familj, vänner, med sin partner eller varför inte ensam.

Om du besöker Tjörn finns det ett hotell jag skulle vilja uppmärksamma, vilket är Pilane Bed & Breakfast. Det är ett mysigt hotell på Tjörn som även det passar för alla typer av resenärer. Hotellet ligger på en bra plats på ön, i den närmaste omgivningen finns det en hel del att se och göra. Rummen, personalen och hotellet i sin helhet är bra och mysigt, det är helt klart ett hotell på Tjörn som jag kan rekommendera er alla om.

Kommentarer är stängda.