In med kärran på verkstan

In med kärran på verkstan

Godmorgon bloggen! Nu börjar minsann semesterrutinerna att sätta sig och jag börjar vänja mig med att ha sovmorgon. Jag har precis klivit upp från sängen och hade det inte varit för det vackra vädret och att jag måste åka in till en bilverkstad, så hade jag antagligen legat kvar i sängen en stund till. Vi ska lämna in kärran på bilverkstad för att den ska få lite bilservice och för att jag ska komma hem igen så behöver jag någon som åker med mig. Min flickvän har lunch vid tolvtiden så hon kommer därför hit då så att vi snabbt kan åka iväg till en bilverkstad. På så sätt kommer jag hem också utan att behöva ta någon buss. Det är egentligen inget måste att lämna in bilen för bilservice på en bilverkstad, men jag känner att kärran börjar gå lite knackigt så den kan nog behöva en bilservice för att hitta tillbaka till sitt rätta jag. Resten av dagen kommer nog tillbringas hemma i trädgården på en solsäng, kanske att det blir ett dopp i sjön också. Min kompis kommer förbi efter lunch någon gång så ska vi grilla hamburgare och bara njuta av denna vackra sommardagen. I början av året när jag flyttade upp till Luleå så klagade jag ganska mycket på just vädret här uppe, jag var inte riktigt van vid de temperaturerna så långt in på året. Nu däremot så är det allt annat än klagomål från min sida. Jag måste säga att sommaren i Luleå och övriga Norrland är helt oslagbar, ljusa kvällar och varma temperaturer. Det är väldigt stor skillnad gentemot hur det är längre ner i vårat land under sommaren, här uppe blir det i princip aldrig mörkt. Sen är det klart att jag saknar västkusten och havet lite, men vi har gott om badplatser här också så jag klarar mig rätt bra ändå.  


Kommentarer är stängda.