Service på bilen hos vår bilverkstad i Norrtälje

Service på bilen hos vår bilverkstad i Norrtälje

Hejsan på er alla goa och glada

Den här veckan ska vi lämna in bilen på vår bilverkstad för service. Vi har en bilverkstad här i Norrtälje som vi alltid vänder oss till när det är något med bilen. Nu bör det inte vara något fel på bilen, inget vi har upptäckt i alla fall men skönt ändå att få den servad. Vi använder bilen ganska mycket men försöker ändå att inte köra en massa i onödan. Nu är det skönt att kolla den inför semestern för nu kommer det ju bli en del utflykter.

Vi ska bland annat göra en roadtrip uppåt i landet för att vandra, tälta och fiska och bara njuta av vår underbara skog och natur. Så härligt att kunna åka iväg utan att ha någon särskild tid att passa och så kan man stanna vart man vill för att bada när man känner för det. Det blir säkert att man stannar till vid några gårdsbutiker också eller på glasstopp. Vi ska som sagt tälta men vi har även tänkt att ta in på något bed and breakfast också om vi vill det.

Vi har inte planerat så väldigt mycket och det känns bra och spännande. Kanske man stannar och spelar minigolf någonstans eller så drar vi ut mitt i skogen någonstans helt bort från människor och civilisation. Vi kommer ta varje dag som den kommer och se hur vädret är och vad vi känner för. Bara åka och se vart vi hamnar. Kanske vänder vi hemåt efter två dagar eller så är vi borta en vecka innan vi kör hem. Vi tänkte att vi har tio dagar för den här utflykten och sen ska vi även vara lite hemma och fixa. Hoppas ni har något roligt och härligt att se fram emot. Må så gott och njut!


Kommentarer är stängda.