Tips på ett företag

Tips på ett företag

Det är verkligen vackert väder i Lerum idag och man ska egentligen inte sitta inomhus utan försöka vara ute i solen. Men jobbar man så jobbar man, och jag sitter här nu mellan varven på jobbet och skriver ett inlägg. Jag vet att det finns läsare här som också bor i Lerum, och jag tänkte tipsa om dränering. Om ni behöver hjälp med dränering så finns det ett mycket bra företag i Lerum. Jag har vänt mig till dem och även en granne, vi har inget att klaga på och de förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen. Nu när vi bägge två har vänt oss till dem och vi är lika nöjda båda två så förtjänar verkligen detta företag lite uppmärksamhet på bloggen. Ni som behöver hjälp med det här kan kika in på deras hemsida.

Som husägare har jag varit i kontakt med många företag och en sak som slår mig är att kundservice är väldigt viktigt och kanske inte alltid så att alla företag har förstått betydelsen av det. Men detta företag har verkligen bra kundservice, de är snabba på att svara i telefon när man vill anlita dem och man känner sig alltid som en viktig kund. Inga frågor är för dumma och när man väl har kontaktat dem så kommer de och kollar igenom vad som behöver göras och det tar de ingenting betalt för. Sedan får man en offert och man måste inte anlita just dem, ifall man hellre efter att ha funderat ett tag kommer fram till att man hellre vänder sig till någon annan som erbjuder dränering i Lerum med omnejd. Men det känns som ett bra tips från mig till er och jag har svårt att tro att det finns andra företag som erbjuder denna tjänst till ett bättre pris än vad de gör.


Kommentarer är stängda.