Trädfällning vid vår badplats

Trädfällning vid vår badplats

Hejsan på er

Vårat senaste projekt här hemma är att göra i ordning nere vid sjön och vår lilla brygga. För att få lite mer sol så ska vi ta hjälp med trädfällning av en firma i Uddevalla. De ska komma till oss imorgon och ska även hjälpa oss med bortforsling så det är väldigt skönt. Vi har fortfarande kvar några träd som kan ge skön skugga, men vi vill ha mer sol än vad vi har nu så därför kommer det bli jättebra efter att vi gjort trädfällning.

Eftersom träden inte är så väldigt små så anlitar vi ett företag som gör det åt oss och vi hade tur att de kunde komma så snabbt. Nu kommer vi ju ha mer sol redan till helgen när vi hoppas på fint väder med sol och bad. När vi bestämde oss att köpa det här huset så var läget så nära sjön och vår egen badplats med brygga en stor anledning till att vi blev helt kära i det. Jag såg direkt framför mig hur många mysiga dagar vi skulle ha här med våran familj. Det var en dröm som blev verklighet att hitta ett sånt här ställe och att säljaren accepterade vårat bud.

Snart har vi semester och flera veckor tillsammans och den här sommaren kommer vi att vara mycket hemma så vi är verkligen lyckligt lottade som har våran egna badplats. Men först är det ett par veckor till med jobb men jag tror att det går ganska fort. Man får försöka ta tillvara på kvällarna och helgerna i alla fall så att man inte sparar allt njutande till sin längre ledighet. Jag tror det är då man känner mer stress för att man känner att man har så mycket att ta igen på ganska kort tid. Njut mer här och nu och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.