Ventilationen har lagt av totalt

Ventilationen har lagt av totalt

Tjenare bloggen! Jag kan inte komma på någon värre dag för min ventilation att lägga av än idag. Det står precis stilla i hela huset och varmt som tusan är det också, helt fruktansvärt. Solen som bara den i Nyköping och det är redan upp emot 25 grader varmt, fortsätter det i denna takten så kommer det vara närmare 35 grader inne i mitt hem sen. Jag har öppnat upp alla fönster för att få lite korsdrag, men det blåser ju bara varmluft så det kyler absolut ingenting. Det här problemet måste åtgärdas omedelbart, för jag kommer inte klara en dag till utan ventilation. Jag upptäckte problemet i morse när jag skulle steka lite ägg, vi har en sån där inbyggd fläkt som sitter på väggen ovanför spisen. Det var då som jag insåg att den inte tog någonting, det var precis helt dött och hela köket luktade stekos. Jag har inte semester än men sitter ändå hemma och jobbar nu den sista veckan, så det är skönt. Problemet är dock värmen eftersom att jag måste sitta inomhus vid min dator. Dock så försöker jag kolla på en lösning så att jag kan sitta med datorn ute i skuggan på altanen samtidigt som jag får en stark signal från nätverket. Jag har fällt upp ett parasoll och burit ut ett bord och en stol så nu gäller det att hitta en nätverkskabel som är tillräckligt lång, för jag tänker minsann inte köra på någon trådlös uppkoppling kan jag säga. Angående min ventilation så känns det ganska oklart vem man ringer till för att få hjälp med det. Jag måste sätta mig och kolla efter någon tekniker i Nyköping som kan komma hit så fort det bara går. Om min ventilation fortfarande är död ikväll så lär jag aldrig kunna somna på grund av värmen.  


Kommentarer är stängda.