Vet du vad trådlyft är?

Vet du vad trådlyft är?

Välkomna hit! idag tänkte jag ta mig tiden till att skriva ett inlägg om skönhet, mer specifikt en skönhetsbehandling som heter trådlyft. Perfekt om du är intresserad av trådlyft i Borås.

Trådlyft är en skönhetsbehandling, kort sagt är det hudutstramning utan kirurgi. Det är en enkel och relativt ny metod som används för att just strama upp huden. Detta görs som sagt helt utan kirurgi.

Behandlingen går ut på att föra in tunna trådar i huden, därefter lyfter man huden säkert och långvarigt. Detta kan man göra i hela ansiktet eller önskade områden. Eftersom nålarna som förs in är väldigt tunna känns detta väldigt lite. Dessutom använder vi oss av bedövningssalvor för att minska obehaget vid insticket. Det är ett ofarligt ingrepp som bevisat sig vara väldigt effektiv för exempelvis ojämn käklinje, lågt sittande ögonbryn och mungipor.

Trådarna som används är tunnare än ett hårstrå, då förstår ni hur tunna de är. Dessutom är de nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. De bryts ner i kroppen efter 6-9 månader. Innan de bryts ner ger trådarna en stimulering i huden som i sin tur bygger upp nytt kollagen och på så sätt åstadkommer ett lyft.

Efter ett trådlyft ser man ett omedelbart resultat i form av lyft och utfyllnad. Resultatet blir bara bättre med tiden eftersom kroppen bygger kollagen. Det finns dock några saker som förkortar hållbarheten av det här resultatet, bland annat rökning och överdriven solning.

Trådlyft är passande när man vill göra lyft av panna, haka, ögonbryn, halsen eller hela ansiktet. Också om man vill behandla arga rynkan, sura mungipor, kråksparkar, dubbelhaka, nasolabiala veck med mera. Som ni märker är det en behandling med ett brett användningsområde. Trådlyft är lämplig för de flesta friska personer, men tveka inte på att rådfråga professionella personer om det är en passande behandling för just dig.

Kommentarer är stängda.